• FLYV TIL FOLKEMØDET

  Luksus til alle – skræddersy din rejse

  Indhent tilbud
  Taxaflyvning_Folkemødet_CAT
 • FLYV TIL FOLKEMØDET

  Luksus til alle – Skræddersy din rejse

  Indhent tilbud
  Taxaflyvning_Folkemødet_CAT

FLYV DIREKTE TIL FOLKEMØDET

I uge 24 er der folkemøde på Bornholm!

Vil du være sikker på at ankomme til din egen tid – hurtigt og bekvemt – så book din flyvning hos os. Vi tilbyder en uovertruffen oplevelse med hurtig og komfortabel rejse til og fra folkemødet. Vi flyver nå du ønsker det, og står til rådighed hvis du bliver forsinket. Vælg den nærmeste lufthavn og lad os flyve dig til folkemødet 2020.

Er du interesseret i at springe køen over i lufthavnen og komme hurtigere til din destination?

Hos Copenhagen AirTaxi® har vi sammensat en løsning som giver dig 1. klasses luksus til en god økonomi. Hos os kan du skræddersy din rejse til og fra folkemødet. Har du et vigtigt møde på dagen for folkemødet? Vi kan flyve dig til og fra din destination. Fra du ankommer til i luften går cirka 10 minutter. På denne måde slipper du for lange køer og en uoverskuelig hverdag til følge.

En høj standard til alle

Copenhagen AirTaxi® sætter standarden højt. Ved at flyve med os, vil du opleve en verden af service. Tid er en vigtig faktor for dig, og derfor sætter vi en dyd i at flyve dig fra a til b hurtigt og præcist. Undgå overraskelser i din rejse ved at flyve med os. Om du er en privatperson, en gruppe eller virksomhed, så vil servicen være ensartet. Hos os vil du få en 1. klasses oplevelse til en god økonomi.

Flyvetid til og fra Rønne Lufthavn fra udvalgte danske lufthavne - Pilatus PC12
Aalborg <=> Rønne1 time og 10 min.
Aarhus <=> Rønne50 min.
Billund <=> Rønne1 time
Esbjerg <=> Rønne1 time og 5 min.
Maribo <=> Rønne45 min.
Odense <=> Rønne50 min.
Roskilde <=> Rønne35 min
Sønderborg <=> Rønne55 min.

Skræddersyet flyvning

Med vores Pilatus PC-12 fly vil vi sikre en glidende service under folkemødet. Vores fly kan hente jer på pladser som større maskiner ikke kan starte og lande på. På denne måde kan din rejsetid forkortes. Samtidig vil du sætte tidspunktet for rejsen og ikke omvendt. Vi flyver når du ønsker det. Skal du til et møde, så kan vi være standby til at flyve dig til destinationer i hele Europa. Tag tiden i egen hånd og gør din hverdag lettere med Copenhagen AirTaxi®.

Luksuskabine

Den rummelige kabine i vores fly giver dig en behagelig rejse. Interiøret er designet med omtanke i komfort og praktikalitet. Sæderne er af læder i højeste kvalitet, og byder på mange funktioner. Ryglænet kan justeres og sædet kan drejes, så du kan føre en behagelig samtale. Med direkte adgang til bagagen bagerst i flyet, vil dine personlige genstande altid være inden for rækkevidde. De store vinduer giver en god udsigt samt naturligt lys til alle. Et udvalg af snacks og drikkevare kan nydes under rejsen. Hos os kan vi love en behagelig rejse.

Siddepladser til 6 eller 8 personer afhængig af flyet. Læs mere om vores fly.

Højeste sikkerhed ombord

Med over 58 år som udbyder har vi sat fokus på uddannelse af dygtige piloter og fly som er certificeret til højeste krav. I cockpittet vil du finde to af vores piloter på din rejse. Når du ankommer, vil vores dygtige piloter personligt gennemgå sikkerheden ombord i flyet. Måtte du have nogen spørgsmål til rejsen, står de klar til at besvare dig. Vores Pilatus PC-12 er en flyvemaskine med proven-record, og er den foretrukne type i denne kategori. Med mange tusinder af timer og fløjne operationer, er den en sikker følgesvend, som har vist sig yderst godmodighed i hele verden.

Indhent tilbud på taxaflyvning

Vores salgs-team står altid parat til at give dig den bedste løsning og pris på din rejseforespørgsel!