Informationsmøder

SE ALLE DATOER HER

INFORMATIONSMØDER
OG OPTAGELSESPRØVE

TILMELD DIG HERUNDER

Informationsmøde

Tilmeld dig her i formularen eller ring til os på tlf. 46 19 11 14

Vi holder infomøde til erhvervspilot sidste tirsdag i hver måned, samt løbende infomøder til privatpilot.

Om din interesse er fly eller helikopter, guider vi dig gennem uddannelserne og svarer på alle spørgsmål du må ligge inde med. Mød nogle af eleverne, som fortæller om hverdagen som pilotelev og viser rundt på skolen. Er du frisk på at teste dine flyveevner, så har vi åbent for prøveture i en af vores simulatorer. Det er naturligvis gratis at deltage.

Det er en god idé at have en ven, søskende eller forældre med, som du kan dele denne oplevelserne med. Vi holder sundhedsstyrelsens afstandskrav og har ekstra fokus på hygiejne.

Download privatpilot brochure

Optagelsesprøve (Erhvervspilot)

Tilmeld dig her i formularen eller ring til os på tlf. 46 19 11 14

For at starte på en erhvervspilotuddannelse, skal du bestå en optagelsesprøve. Prøven er et myndighedskrav der sikrer at du har mulighed for at gennemføre uddannelsen. Den varer ca. 2 timer og er tilrettelagt med piloter i bl.a. SAS og Jet Time, og rummer derfor elementer fra flere selskabers adgangskrav.

Prøven koster kr. 1.000 som refunderes ved start på uddannelsen. Du vælger helt selv den dato og tidspunkt der passer i din kalender. Optagelsesprøven består af 4 dele:

Skriftlig engelsk
– Engelskprøven er skriftlig og kan niveaumæssigt sammenlignes med C-niveau på gymnasiet.
– Du kan med fordel og læse op på synonymer og antonymer samt generel oversættelse af tekst.

Skriftlig matematik
– Den matematiske test er ligeledes skriftlig og består af generel hovedregning, ligninger op til 2. grads, geometri og talrækker.
– Det kan derfor være godt givet ud at læse op, hvis matematikken ligger langt væk. Niveauet svarer til C-niveau på gymnasiet.

Almen instrumentel forståelse
– Ved prøven i almen instrumentforståelse ser du en række billeder af instrumenter, hvor der er passende svarmuligheder, som beskriver oversættelsen af instrumentets visning. Et eksempel kunne være flyveretning.

Interview
– Det er vigtigt, at både dine og vores forventninger stemmer overens. Derfor tager vi tager vi en snak, hvor du bliver sat grundigere ind i, hvad studiet indebærer. Vi vurderer dig i forhold til uddannelsesniveau, og taler om din finansiering, karriere, vision for uddannelsen