Sikker rejse med CAT

SIKKERHED OG HYGIEJNE

Vi har i CAT indført tiltag før, under og efter flyvning når det gælder sundhed og sikkerhed for passagerer og besætning. Vores opmærksomhed og adfærd er rettet mod minimal kontakt, renlighed af vores fly er af høj prioritet, og hygiejnen ombord er et vigtigt emne under vores daglige flyvninger.

MUNDBIND

Myndighedernes nye tiltag betyder, at alle passagerer fra d. 15. juni skal benytte mundbind fra flyrejsens start til slut.

Har du selv et mundbind, anbefaler vi, at du medbringer det. I terminalen ligger vi inde med mundbind til turen for en 10’er. Flyver du fra Anholt eller Læsø, har vi medbragt ekstra mundbind på flyet, som kan købes inden afgang.

SUNDHEDSMINISTERIETS ANBEFALINGER

Alle procedurer er i overensstemmelser med den danske regerings anbefalinger. Vores tiltag opdateres og justeres ifølge med nyeste retningslinjer fra det danske sundhedsministerium.

EASA-ANBEFALINGER

Den Europæiske Unions luftfartssikkerhedsagentur (EASA) har offentliggjort anbefalinger til luftfartsselskaber om, hvordan de skal operere i COVID-19-tiden. Alle vores forebyggende forholdsregler før, under og efter din flyrejse med os er i fuld overensstemmelse med EASAs anbefalinger til COVID-19.

RENGØRING AF KABINE

Vi rengøre alle passagerfly dagligt. Vi tilbyder alle passagerer håndesinfektion på flyvningerne.