Sikker rejse med CAT

Vi har indført tiltag før, under og efter flyvning når det gælder sundhed og sikkerhed for passagerer og besætning. Vores opmærksomhed og adfærd er rettet mod minimal kontakt og hygiejnen ombord er af høj prioritet.

MUNDBIND

Myndighedernes tiltag betyder, at alle passagerer fra d. 15. juni 2020, skal benytte mundbind fra flyrejsens start til slut.

Har du selv et mundbind, anbefaler vi, at du medbringer det. I terminalen ligger vi inde med mundbind til turen for en 10’er. Flyver du fra Anholt eller Læsø, har vi medbragt ekstra mundbind på flyet, som kan købes inden afgang.

RENGØRING AF KABINE

Vi rengører alle passagerfly før flyvning. Vi tilbyder alle passagerer håndesinfektion på flyvningerne.

SUNDHEDSMINISTERIETS ANBEFALINGER

Alle procedurer er i overensstemmelser med den danske regerings anbefalinger. Vores tiltag opdateres og justeres ifølge med nyeste retningslinjer fra det danske sundhedsministerium.

EASA-ANBEFALINGER

Den Europæiske Unions luftfartssikkerhedsagentur (EASA) har offentliggjort anbefalinger til luftfartsselskaber om, hvordan de skal operere i COVID-19-tiden. Alle vores forebyggende forholdsregler før, under og efter din flyrejse med os er i fuld overensstemmelse med EASAs anbefalinger til COVID-19.