Trafikflyver-
uddannelser til fly

Hvilken uddannelsesvej passer dig bedst?

Trafikflyver-
uddannelser til fly

Hvilken uddannelsesvej passer dig bedst?

Hvordan bliver jeg pilot? 

Når du ønsker at begynde en uddannelse til trafikflyver, som en erhvervspilot også kaldes, kan du vælge at tage uddannelsen som fuldtidsuddannelse – den integrerede trafikflyveruddannelse. Du kan også vælge at tage uddannelsen som en modular trafikflyveruddannelse, hvor du læser teori i din fritid og flyver, når det passer ind i din kalender. Det tager selvfølgelig noget længere tid, hvis du vælger den modulare uddannelse.

Flyindustrien er inde i en rivende udvikling, og efterspørgslen efter dygtige piloter har aldrig været større.

Trafikflyveruddannelsen til fly

INTEGRERET

Bliv erhvervspilot hurtigt og effektivt

Trafikflyveruddannelsen til fly

MODULAR

Læs til erhvervspilot, mens du arbejder ved siden af studiet

Vi byder på mere!

  • Fokus på den enkelte elev

  • Moderne fly og simulatorer

  • Instruktører med airline erfaring

  • Mindre hold - maksimal indlæring

  • Eget luftfartselskab

LUFTFARTEN MANGLER PILOTER

Efterspørgslen efter piloter, der kan flyve større kommercielle fly, eksploderer inden for de næste tyve år. Der skal ifølge Boeing bruges omkring 804.000 nye piloter på verdensplan, heraf knap 148.000 flere piloter i Europa frem til året 2039.

Se Boeing’s analyse her.

VI BYDER PÅ MERE

Som Danmarks ældste flyskole har vi opnået en enestående viden om, hvordan man mest effektivt uddanner dygtige piloter. Vi er også den eneste flyskole, der driver et luftfartsselskab, hvor du efter endt pilotuddannelse har mulighed for at få ansættelse. Vi varetager rute- og taxaflyvning med propel- og jetfly og står også for rundflyvninger i Grønland og Danmark.

I Grønland har vi flere tomotorede fly, som flyves af vores dygtige, udstationerede piloter. I Grønland beflyver vi tre lufthavne og flyvepladser i et krævende og spændende miljø. Som pilot får du mulighed for markant at øge dit kompetenceniveau under disse forhold – til gavn for dig her og nu men også senere i din karriere.

Hør meget mere om dette og dine uddannelsesmuligheder på vores informationsmøder. Her kan vi også fortælle dig mere om, hvordan du kan blive pilot hos os eller et andet nationalt eller internationalt luftfartsselskab.

Vores færdiguddannede piloter arbejder stort set alle i større flyselskaber, og vi har en aftale med Sun-Air om ansættelse af vores elever efter endt uddannelse.

Her arbejder vores tidligere trafikflyverelever bl.a.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her

Måske kan du finde svaret på dit spørgsmål på vores Ofte Stillede Spørgsmål side (FAQ)