Job hos AIRCAT

Office Manager til operationel afdeling

 • Har du erfaring med operationel planlægning, uddannelse og administrative processer?
 • Trives du med at være omdrejningspunkt og samtidig bidrage til fællesskabet?
 • Vil du være en vigtig del af en dynamisk virksomhed, der vil være førende på alle områder inden for luftfart?

Så kom til Copenhagen AirTaxi® A/S og hjælp os med at sikre, at vores administrative processer gennemføres, overholdes og forbedres.

Operationel planlægning og administration med fokus på optimering, kvalitet og teamwork

Som administrativ medarbejder i Copenhagen AirTaxi bliver du en del af et engagereret team i vores operationelle afdeling, som varetager vores pilotuddannelse, taxaflyvning, ruteflyvning og administration.

Copenhagen AirTaxi: En markant aktør i dansk luftfart i rivende udvikling

I Copenhagen AirTaxi har vi store ambitioner inden for Generel Aviation, CRJ 200/900 og Boeing 737 operation. Vi har i mere end 60 år beskæftiget os med taxaflyvning, ruteflyvning og uddannelse af piloter. Vi opererer mere end 20 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 40 fly og helikoptere i vedligeholdelse i vores vedligeholdelsesafdeling.

Vi er drevet af stærke værdier, en fremadstræbende kultur og kvalitet i alt, hvad vi laver.

En nøglerolle som administrativt omdrejningspunkt

Du kommer til at arbejde i vores operationelle afdeling i Roskilde Lufthavn, med både egne

ansvarsområder og fælles opgaver i teamet der håndterer vores pilotuddannelse og vores kommercielle flyvninger. Du vil være omdrejningspunktet for den daglige operation og vil ligeledes skulle indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige teams indenfor CAMO og maintenance.

Nogle af dine vigtigste opgaver vil være:

 • Planlægning af piloter, skoleflyvning og teoriundervisning
 • Planlægning og salg af flyvning herunder kundekontakt
 • Daglig kontakt med elever og opfølgning
 • Styring/optimering af vores ruteflyvning til Anholt og Læsø
 • Administrativ hjælp til HT og Accountable manager
 • Fakturering af flyvning
 • Andre administrative opgaver

En stærk profil

Du er en engageret og struktureret person med forudgående erfaring fra en stilling, hvor du har drevet den praktiske styring af administrative processer og arbejdsopgaver. Igennem dine tidligere stillinger har du opbygget stærke egenskaber og kompetencer indenfor planlægning og koordinering af flyvning eller tilsvarende transport eller logistikvirksomhed. Du har ligeledes god forståelse af eller praktisk erfaring med uddannelsesadministration, og trives med at styre planlægningen af lektioner, lærere og elever.

Du arbejder hjemmevant med standard it-systemer og generelt it-flair på brugerniveau, og trives i en rolle hvor du holder overblikket og har styr på detaljerne. Du har et naturligt højt energiniveau, trives med at have travlt og er dygtig til at jonglere flere samtidige opgaver, som du med succes fører helt til dørs.

Du er ansvarsbevidst, tager ejerskab og sætter en ære i selvstændigt at varetage dine opgaver. Du er troværdig, har høj integritet og personligt overskud, også når der er travlt. Du har godt humør, er dygtig til at samarbejde og bidrager til at vi som hold er en succes.

Du er robust, loyal samt selvstartende og -motiverende og trives med en uformel omgangstone og en kultur, der er funderet i gensidig respekt samt frihed under ansvar.

Interesseret?

Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at kontakte Jimmy Arly Larsen på tlf. 46191114. Du kan også læse mere om os på www.aircat.dk

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV til job@aircat.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Marketingmedarbejder (Studiejob) med kreativ pen og flair for kommunikation?

Copenhagen AirTaxi er Danmarks ældste luftfartsselskab med flere forskellige afdelinger indenfor luftfart. En af vores afdelinger er vores Pilotakademi, som uddanner fremtidens piloter – både kommercielle og private. De fleste i vores team er piloter, og vi leder derfor efter en, der kan komme med en anden synsvinkel, nye idéer og nye kræfter, så vi kan blive endnu bedre.

Du får ansvar fra dag 1 og er langt hen ad vejen selvkørende, da dit primære formål er at se hvilke tiltag, der skal tages for at skolen forbliver synlig og konkurrencedygtig.

Opgaverne kan være:

 • Fortælle de gode historie om vores uddannelse – både til SOME, Informationsmøder og skriftligt.
 • Øge synligheden af vores Pilotakademi.
 • SOME og hjemmesideansvarlig for Copenhagen AirTaxi.
 • Marketings- og udviklingsprojekter fra implementering til evaluering.
 • Ad-hoc hjælp med opfølgning på optag af elever.

Timerne kan vi finde ud af sammen efter behov, men vi forestiller os mellem 10-15 timer om ugen.

Hvem er du:

Din specifikke akademiske baggrund er mindre relevant, det vigtigste for os er, at du er kan stå på egne ben og bruge, hvad du lærer til at gøre vores pilotakademi til det bedste i Danmark.
Hvis du har et drive, kan lide at kigge mod fremtiden og ikke er bange for at komme med forslag, så er det her det perfekte studiejob til dig.

Nogle gode evner at have er følgende:

 • God med mennesker.
 • Marketingsevner gerne både digitalt & analogt.
 • God til at fortælle levende i det skrevne sprog
 • Basiskendskab til billedbehandling
 • Proaktiv og positiv

Din ansøgning:
Send dit CV og ansøgning til job@aircat.dk.

Skulle du ønske at hører mere om stillingen må du ligeledes gerne kontakte Jimmy Arly Larsen på tlf. 46191114
Ansøgningsfrist d. 1. juni 2022. Vi tager løbende ind til samtale.

Copenhagen AirTaxi søger chef for Safety- og Compliance

 • Har erfaring indenfor compliance og safety?
 • Sætter du en ære i at leve op til gældende regler og bidrage til fællesskabet?
 • Vil du være en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling?

Så kom til Copenhagen AirTaxi® A/S og hjælp os med at sikre, at vores administrative processer indenfor safety og compliance gennemføres, overholdes og forbedres.

Praktisk compliance med fokus på sikker drift, kvalitet og teamwork

Som chef for safety og compliance i Copenhagen AirTaxi bliver du en del af et engagereret ledelsesteam. Du kommer til at være en del af en dynamisk organisation, som er kendt for at levere, og som sammen gerne vil flytte virksomheden. Vi har en stærk og inkluderende kultur, og du får de bedste kollegaer i branchen.

Copenhagen AirTaxi: En markant aktør i dansk luftfart i rivende udvikling

I Copenhagen AirTaxi har vi store ambitioner inden for Generel Aviation, CRJ 200/900 og Boeing 737 operation. Vi har i mere end 60 år beskæftiget os med charter- og taxaflyvning, ruteflyvning og uddannelse af piloter. Vi opererer mere end 20 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 40 fly og helikoptere i vedligeholdelse i vores vedligeholdelsesafdeling.

Vi er drevet af stærke værdier, en fremadstræbende kultur og ordentlighed i alt, hvad vi laver.

Nogle af dine vigtigste opgaver vil være:

 • Udvikle og optimere vores safety- og complianceprocesser
 • Styrke samarbejdet internt i organisationen og med myndighederne
 • Skabe sammenhæng i safety-systemet på tværs af snitflader i organisationen
 • Overvåge audit-programmer og tilsikre at vi er i konstant compliance.
 • Forberedelse og udførelse af auditter for EASA OPS, Part-CAMO, Part-145 og ATO

En stærk profil

Du kendes som en engageret og struktureret person med erfaring i safety og compliance inden for luftfart. Det er nødvendigt, at du har indgående kendskab til gældende regler og har erfaring indenfor safety management. Du har kendskab til it-baserede management-systemer og generelt it-flair.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være flytekniker, ingeniør eller pilot.

Du er en teamplayer og har nemt ved at omgås med andre. Du har sans for detaljen, du er ansvarsbevidst, arbejder systematisk og leverer høj kvalitet i dit arbejde.  Du er selvstartende med et højt drive og følger opgaverne til dørs.

Interesseret?

Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at kontakte Jimmy Arly Larsen på tlf. 46191114. Du kan også læse mere om os på www.aircat.dk

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV til job@aircat.dk

Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Copenhagen AirTaxi søger en Maintenance Coordinator

Copenhagen AirTaxi A/S søger Maintenance Coordinator til vedligeholdelse af vores mangfoldige flyflåde og kunder. Med fokus på safety, reliability og availability sikrer du at vores fly kommer rettidigt til og fra kunden og i luften. Du har en udpræget ordenssans, evnen til at balancere mange komplekse opgaver i tid og rum, og du har solid erfaring fra den tekniske del af luftfart.

Praktisk planning med fokus på sikker drift, kvalitet og teamwork
Rollen som Maintenance Coordinator befinder sig i feltet mellem CAMO og Part 145. Du skal derfor kunne holde tungen lige i munden og arbejde selvstændigt indenfor begge godkendelsesområder. Dit arbejde foregår i et operativt miljø, hvor du har et tæt samarbejde med teknikere, logistik og ledere.

Copenhagen AirTaxi: En markant aktør i dansk luftfart i rivende udvikling
I Copenhagen AirTaxi har vi store ambitioner inden for Generel Aviation, CRJ 200/900 og Boeing 737 operation. Vi har i mere end 60 år beskæftiget os med charter- og taxaflyvning, ruteflyvning og uddannelse af piloter. Vi opererer mere end 20 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 40 fly og helikoptere i vedligeholdelse i vores vedligeholdelsesafdeling.
Vi er drevet af stærke værdier, en fremadstræbende kultur og ordentlighed i alt, hvad vi laver.

En nøglerolle som Maintenance Coordinator
Vi forestiller os, at du enten har en baggrund som flymekaniker eller flyingeniør, og det er vigtigt, at du har god forståelse for det flytekniske. Udover at være teknisk velfunderet så har du et organisatorisk talent og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver er:

 • At planlægge, selektere og forberede arbejdspakker til interne og eksterne kunder.
 • At holde styr på udestående fejl på flyene og samarbejde med logistik omkring materialebestillinger og leverancer.
 • At navigere i maintenance dokumentation og kunne fremsøge partnummer samt opdatere relevante IT-systemer.
 • At lægge og kommunikere en langsigtet vedligeholdelsesplan samt kunne revidere den til at passe hverdagen.
 • Afslutte, scanne og arkivere work orders og arbejdspakker korrekt.
 • At afstemme og samarbejde med OPS-afdelingen og en bred vifte af eksterne kunder i Danmark og i udlandet.
 • At balancere luftdygtighed med kommercielle interesser og ressourcer.

En stærk profil
Vi søger en udadvendt og fleksibel koordinator med masser af gå-på-mod, hvor hver dag er forskellig. Du skal trives i et flydende miljø, hvor der hver dag skal løses nye opgaver med luftdygtigheden øverst på agendaen. Samtidig skal du have et øje for økonomi, ressourcer, organisation og kommunikation.

Interesseret?
Du behøver ikke at kunne det hele fra første dag, men vi forventer, at du kan påtage dig en opgave selvstændigt og finde de gode løsninger.

Din arbejdsplads er Roskilde Lufthavn, og din arbejdstid er dagstid 37 timer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at møde dig!

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så kontakt Jimmy Arly Larsen på tlf. 46191114.

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV til job@aircat.dk

Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.