• Job hos Aircat

    Se alle ledige stillinger hos Aircat her

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket

Ledige stillinger hos Copenhagen AirTaxi efter endt uddannelse

Vi kan desværre ikke garantere nogen et job som pilot, efter at have taget en pilotuddannelse.

Det vi dog kan garantere, er, at vi uddanner nogle af de bedste piloter i Danmark. Plus, at du som tidligere pilotelev hos Copenhagen AirTaxi, ikke skal bekymre dig om din faglige formåen.

Job som pilot

Som uddannet pilot, har du altid mulighed for at videreuddanne dig, og således rykke højere op i “fødekæden” og på ønskesedlen hos de respektive firmaer, der kunne blive dine potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Vi tilbyder således et bredt udvalg af pilotuddannelser, herunder trafikflyveruddannelse til fly – både som ATP(A) integreret trafikflyveruddannelse og som CPL(A) modular trafikflyveruddannelse. Hvilken af disse uddannelsesveje, der passer bedst til dig afhænger af flere faktorer, som du formentlig kan blive klogere på i vores FAQ, hvor vi forsøger at afdække de fleste spørgsmål.

Udover de mange forskellige jobmuligheder du har som alm. flypilot, er der jo også potentielle muligheder som helikopterpilot.

Helikopterpilot

Ved at tage trafikflyveruddannelse som helikopterpilot, kan du blive professionel helikopterpilot i det private erhvervsliv. Ligesom med vores trafikflyveruddannelser til fly, er det helt op til dig, hvordan du ønsker at gennemføre din trafikflyveruddannelse til helikopter.

Det kan enten være CPL(H) integreret trafikflyveruddannelse, hvor der er tale om et fuldtidsstudie, eller det kan være CPL(H) modular trafikflyveruddannelse, hvor du har mulighed for at bestride et arbejde ved siden af din undervisning.

Fremtidsmuligheder som pilot

Selvom vi uddanner nogle af Danmarks bedste piloter, kan vi ikke garantere alle et job. Desværre. Men heldigvis er der i øjeblikket mangel på piloter. Og der er ikke noget, der tyder på, at dette vil vende foreløbigt. Faktisk siger flyselskabet Boeing, at der i løbet af de kommende 20 år, vil være behov for ca. 230.000 piloter. Og at mere end 90.000 af disse, vil være nødvendige i Europa.