Job hos AIRCAT

Copenhagen AirTaxi A/S søger Flytekniker/Flymekaniker til vedligeholdelse af vores mangfoldige flyflåde og kunder.

Med fokus på safety, reliability og availability sikrer du at vores fly bliver vedligeholdt efter gældende regler og standarder. Kvalitet, omhu og samarbejde er i højsædet hos os, så her får du noget fra hånden med en bred vifte af opgaver.

I Copenhagen AirTaxi har vi store ambitioner inden for Generel Aviation, CRJ 200/900 og Boeing 737 operation. Vi har i mere end 60 år beskæftiget os med taxaflyvning, ruteflyvning og uddannelse af piloter. Vi opererer mere end 20 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 40 fly og helikoptere i vedligeholdelse i vores vedligeholdelsesafdeling.

Vi er drevet af stærke værdier, en fremadstræbende kultur og kvalitet i alt, hvad vi laver.

Rollen som flytekniker er organiseret i vores EASA Part 145 godkendte Line & Base Maintenance organisation. Vores organisation er et operativt miljø, hvor du får mangfoldige opgaver indenfor vedligeholdelse og modifikationer af vores kunders fly.

Det er et krav at du har EASA Part 66 AML. Vi ser gerne at du har B1.1, B1.2 og/eller B1.4. Hvis du derudover har typecertifikat på Boeing 737 Classic og NG, så er det et plus. Vi ser gerne et mix af kompetencer og erfaringer, da vi skruer på både småfly, helikoptere og turbinefly. Har du derudover også B2 erfaring, så er det også et plus.

Vi forventer at du har en positiv indstilling til dit arbejde og dine kollegaer. Vi er en lille og flad organisation hvor alle medarbejdere indgår i den fleksible løsning af de opgaver vi har. Der er ingen hovskisnovski og alle indgår i samarbejdet.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Indgå i samarbejdet i teamet med fokus på kvalitet, rettidig løsning af opgaver, og fleksibilitet.
  • Klargøre fly til maintenance.
  • Udføre planlagt vedligeholdelse på piston og turbine fly.
  • Udføre fejlsøgning og fejlretning på mekaniske så vel som på elektriske systemer.
  • Udføre modifikationer og reparationer af fly.
  • Følge organisationens processer for dokumentation, samt brug af IT-systemer til oprettelse og afslutning af Work Orders.
  • Indgå i kortere og længere projektforløb, f.eks. opbygning af skadede fly og avionics upgrade pakker.

Vi søger en udadvendt og fleksibel flytekniker med masser af gå-på-mod, hvor hver dag er forskellig. Du skal trives i et flydende miljø, hvor der hver dag skal løses nye opgaver med luftdygtigheden øverst på agendaen.

Din arbejdsplads er Roskilde Lufthavn og din arbejdstid er dagstid 37 timer. Du skal påregne en del rejseaktivitet i Danmark og Skandinavien, nogle gange med kort varsel. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at møde dig!

Har du spørgsmål eller brug for mere information, så kontakt Teknisk Chef Rasmus Bruun Pedersen på 46191114.

Ansøgning sendes til job@aircat.dk