• Job hos Aircat

    Se alle ledige stillinger hos Aircat her

Vi har følgende stillinger i øjeblikket

Aktuel stillingsopslag

FLYMEKANIKER

CAT flyservice A/S søger en…

dygtig flymekaniker til vort fly værksted i Roskilde.

Vil du være med til at vedligeholde og servicere en flåde af General Aviation fly og helikopter.

  • Der skal påregnes ca. 20 rejse dage om året.
  • Normal arbejdstid fra 7 til 15.

Kvalifikationer

  • Uddannet flymekaniker med udstedt part 66 AML
  • Skal kunne arbejde selvstændigt
  • Erfaring inden for General Aviation vil være ønskeligt.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Send din ansøgning bilagt CV her

Hvis dette er noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning bilagt CV, som skal sendes til adm. direktør Kenneth Arly Larsen, e-mail kal@aircat.dk.

Copenhagen AirTaxi® A/S kan tilbyde et spændende job i en virksomhed, der beskæftiger sig med alle områder inden for General Aviation. Vi har i mere end 55 år beskæftiget os med taxaflyvning og uddannelse af piloter, opererer mere end 25 fly og helikoptere, ligesom vi har mere end 50 fly og helikoptere i vedligeholdelse på vort værksted.

Ledige stillinger hos Copenhagen AirTaxi efter endt uddannelse

Vi kan desværre ikke garantere nogen et job som pilot, efter at have taget en pilotuddannelse.

Det vi dog kan garantere, er, at vi uddanner nogle af de bedste piloter i Danmark. Plus, at du som tidligere pilotelev hos Copenhagen AirTaxi, ikke skal bekymre dig om din faglige formåen.

Job som pilot

Som uddannet pilot, har du altid mulighed for at videreuddanne dig, og således rykke højere op i “fødekæden” og på ønskesedlen hos de respektive firmaer, der kunne blive dine potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Vi tilbyder således et bredt udvalg af pilotuddannelser, herunder trafikflyveruddannelse til fly – både som ATP(A) integreret trafikflyveruddannelse og som CPL(A) modular trafikflyveruddannelse. Hvilken af disse uddannelsesveje, der passer bedst til dig afhænger af flere faktorer, som du formentlig kan blive klogere på i vores FAQ, hvor vi forsøger at afdække de fleste spørgsmål.

Udover de mange forskellige jobmuligheder du har som alm. flypilot, er der jo også potentielle muligheder som helikopterpilot.

Helikopterpilot

Ved at tage trafikflyveruddannelse som helikopterpilot, kan du blive professionel helikopterpilot i det private erhvervsliv. Ligesom med vores trafikflyveruddannelser til fly, er det helt op til dig, hvordan du ønsker at gennemføre din trafikflyveruddannelse til helikopter.

Det kan enten være CPL(H) integreret trafikflyveruddannelse, hvor der er tale om et fuldtidsstudie, eller det kan være CPL(H) modular trafikflyveruddannelse, hvor du har mulighed for at bestride et arbejde ved siden af din undervisning.

Fremtidsmuligheder som pilot

Selvom vi uddanner nogle af Danmarks bedste piloter, kan vi ikke garantere alle et job. Desværre. Men heldigvis er der i øjeblikket mangel på piloter. Og der er ikke noget, der tyder på, at dette vil vende foreløbigt. Faktisk siger flyselskabet Boeing, at der i løbet af de kommende 20 år, vil være behov for ca. 230.000 piloter. Og at mere end 90.000 af disse, vil være nødvendige i Europa.