• ANHOLT FLYVEPLADS

    Offentlig godkendt VFR flyveplads

  • ANHOLT FLYVEPLADS

    Offentlig godkendt VFR flyveplads

Anholt flyveplads – EKAT

Flyvepladsen er særdeles vigtig for både de fastboende og for mange af de ca. 60.000 gæster, som årligt besøger øen. Copenhagen AirTaxi har i mange år forpagtet flyvepladsen og står i øvrigt også for den daglige rutetaxa flyvning til og fra øen i tæt samarbejde med den tilknyttede flyvepladsleder.

Det er naturligvis vanskeligt at drive virksomhed på en lille ø, hvor alle materialer enten skal sejles eller flyves ind. Det er heller ikke en let opgave at drive en lønsom flyveplads på så lille en ø som Anholt. Men det er utroligt tilfredsstillende for os og vore piloter at møde de mange glade kunder, som nyder godt af, at vi binder Anholt sammen med Sjælland på en hurtig og effektiv måde.

Startafgift

Umiddelbart efter landing og inden flyvepladsen forlades, skal man udfylde et landingskort, som befinder sig i terminalbygningen. Dette kort skal udfyldes korrekt. I modsat fald vil man blive opkrævet et administrationsgebyr på kr. 300,- inkl. 25 % moms.

Landingskortet skal udfyldes med angivelse af flyets registrering og navn og adresse på faktura modtager. Ved fremsendelse af faktura beregnes et administrationsgebyr på kr. 43,75 inkl. moms. Hvis man gerne vil undgå betaling af sidstnævnte administrationsgebyr, kan man betale kontant. Man udfylder fortsat landingskortet og lægger det sammen med den kontante betaling i de fremlagte kuverter, som derefter lægges i pengekassen.

Anholt

Startafgiften er på kr. 250,- inkl. moms for fly med en max. startvægt lavere end 1.200 kg.

Startafgiften er på kr. 500,- inkl. moms for fly med en max. startvægt på 1.200 kg eller mere.
Start-afgifterne er forfaldne til betaling inden start fra pladsen.

Flyvepladsens højde er 23 fod
Position: 56 41 56N 011 33 21E
Radio: NIL
Kompagnifrekvens til brug for operationel kontrol:
131.500 MHZ – Kaldesignal: “AIRCAT ANHOLT”
Baneretning 21/03
Banelængde: 650 m x 20 m Grass
Godkendt til VMC dag operationer og kun selvbetjening.
Operationstider: Aerodrome. Dagligt SR-SS
For alle detaljer omkring Anholt flyveplads se VFR FLIGHT GUIDE (VFG) DENMARK.

Har du spørgsmål?

Kontakt os her