Vil du være pilot?
Tag pilotuddannelse her

Bliv pilot og gør drømmen til virkelighed, uanset hvad du vil flyve!

Vil du være pilot? Tag pilot-
uddannelse her

Bliv pilot og gør drømmen til virkelighed, uanset hvad du vil flyve!

Copenhagen AirTaxi er den mest erfarne flyveskole
i Danmark og har uddannet flest piloter

Vi har i mere end 58 år haft myndighedernes godkendelse
til at udføre alle former for skoleflyvning og pilotuddannelse.

Flere tusinde piloter har taget pilotuddannelse hos os. Følg drømmen og bliv pilot!

De fleste piloter flyver som styrmænd, luftkaptajner, instruktører og/eller arbejder i administrative stillinger i mere end 30 forskellige luftfartsselskaber verden over.
Vi uddanner også privatpiloter, som kan leje vores fly til hyggeflyvning, firmaflyvning, og vi kan hjælpe med anskaffelse af eget fly.

Den 8. april 2013 gik man fra JAA til EASA regler for flyveskoler og Copenhagen AirTaxi er den første skole i Danmark, som er godkendt.
Vi har derfor godkendelses nummer DK/ATO/001.

Med andre ord; hvis du drømmer om at tage en pilotuddannelse, så er du kommet til de rette. Se mere om vores mange pilotuddannelser herunder.

Hvad drømmer du om at flyve?

Pilotuddannelse kan gøre drømmen til virkelighed

Trafikflyveruddannelse

PILOTUDDANNELSE TIL
STØRRE FLY

Drømmer du om at flyve større kommercielle fly, er denne pilotuddannelse skræddersyet til dig! Drømmen begynder her!

Trafikflyveruddannelse

PILOTUDDANNELSE TIL
HELIKOPTER

Drømmer du om at arbejde som professionel helikopterpilot, er denne pilotuddannelse perfekt til dig!

Privatflyvercertifikaterne

PILOTUDDANNELSE TIL
PRIVATFLY

Drømmer du om at flyve privat med familie og venner eller benytte fly som dit transportmiddel? Vi tilbyder alle privatcertifikater til flyvemaskine!

Privatflyvercertifikaterne

PILOTUDDANNELSE TIL
PRIVAT HELIKOPTER

Drømmer du om at flyve med familie og venner eller tage helikopter som dit transportmiddel? Tag pilotuddannelse til helikopter!

Pilotuddannelsen – en drøm kan blive til virkelighed

Drømmer du om at være pilot, og have himlen som arbejdsplads? Vi forstår dig godt! Hos Copenhagen Airtaxi har vi i mere end 58 år har vi tilbudt pilotuddannelser, og faktisk uddannet flere piloter end nogen andre i Danmark. Det er vi stolte af, og fordi vi selv brænder så meget for at flyve og have luft under vingerne, er vi ikke alene det ældste og mest erfarne uddannelsessted for pilotuddannelsen.

Vi har også den højeste beståelsesprocent på vores pilotuddannelser, hvilket vi selvsagt også er utroligt stolte af, og værner meget omkring.

For os er det vigtigt, at alle elever på en pilotuddannelse, får det maksimale ud af undervisningen. Derfor er vores klassekvotient lavere end de flestes, men til gengæld har vi mere fokus på den enkelte elevs behov. Dette sikrer ikke blot, at du hurtigere bliver en bedre pilot – men også, at din investering i pilotuddannelsen giver mest muligt afkast, og du således vil blive en bedre pilot hurtigere.

Forskellige typer pilotuddannelser

Det er ikke alle, der vil tage pilotuddannelsen med henblik på at blive fuldtidspilot. Mange har måske en drøm om, at eje eller leje et privatfly i ny og næ, og vil gerne selv kunne flyve det. Men uanfægtet hvad din motivation for at tage en pilotuddannelse er, så har vi en, der passer til dig. Også selvom du har et ”almindeligt” job at passe ved siden af uddannelsen.

Hvor lang tid tager pilotuddannelsen?

Pilotuddannelsen kan tages på flere forskellige måder, hvilket vil sige, at uddannelsen kan variere i længde. Præcis hvor lang tid pilotuddannelsen varer, afhænger således dels af måden du ønsker at gennemføre uddannelsen på, samt hvilken af pilotuddannelserne du vælger.

Integreret pilotuddannelse

Den integrerede pilotuddannelse er et fuldtidsstudie. Her tager uddannelsen som pilot på fly ca. 2 år, mens den integrerede helikopterpilotuddannelse kan klares på blot 14 måneder. Du kan søge om SU, da her er tale om et fuldtidsstudie.

Modular pilotuddannelse

Modular vil sige, at du gennemfører pilotuddannelsen sideløbende med din ”almindelige” uddannelse eller dit almindelige job. Uddannelsen varer hermed ca. 3-4 år som pilot på fly, mens helikopterpiloter typisk uddannes på 1-2 år. Denne uddannelsestype varierer meget i længde, da den først og fremmest afhænger af, hvor meget tid du kan sætte af til undervisningen ad gangen. På denne type pilotuddannelse, aftales undervisningen individuelt, så den passer til de enkelte pilotelevers almene hverdag.

Hvad koster pilotuddannelsen?

Pilotuddannelsen er brugerbetalt, og varierer en smule i pris, alt efter hvilken flytype du vil uddanne dig til, samt hvordan du ønsker at gennemføre uddannelsen integreret eller modular. Hvis du ønsker at uddanne dig til erhvervspilot, og du gennemfører den integrerede pilotuddannelse, koster uddannelsen 712.000 plus diverse gebyrer til forskellige myndigheder. Du kan læse mere om pilotuddannelsen på fly her.

Ønsker du at uddanne dig som erhvervspilot på helikopter, koster det 805.000 plus førnævnte gebyrer. Læs mere om helikopterpilotuddannelsen her.

Foretrækker du at tage pilotuddannelsen som modular uddannelse, kan du se mere om priser og vilkår her.

Trafikflyveruddannelse – Hvis du vil være fuldtidspilot

En pilotuddannelse er ikke bare en pilotuddannelse. Der er stor forskel på hhv. hvilken flytype, du vil uddannes til, samt hvad formålet med din uddannelse er. Hvis din ambition er, at blive ”professionel pilot”, er trafikflyveruddannelsen oplagt. En trafikflyver er dem, der blandt andet flyver charterfly for div. rejseselskaber. Det er den mest almindelige type pilotuddannelse, og giver dig mulighed for at få job som pilot efter endt uddannelse.

At få job som pilot

Selvom vi uddanner piloter, så kan vi desværre ikke garantere, at der er job til alle efter endt uddannelse. Dog er markedet i øjeblikket således, at piloter er en mangelvare, hvorfor udsigterne til at få fast job som pilot er gode – men det er som sagt ikke noget, vi kan garantere. Vi ansætter også selv piloter hos CAT – så dit første job kan blive hos os.

Ifølge flyselskabet Boeing, vil der i årrækken 2017-2037, være behov for ca. 790.000 nye piloter, hvoraf 146.000 af disse, vil være nødvendige i Europa. Læs derfor mere om de forskellige pilotuddannelser, og bliv pilot i dag.

Bliv pilot med en privatflyvercertificering

Hvis ikke det nødvendigvis er et job som pilot, der driver dig, men derimod muligheden for at kunne flyve mindre fly, så er et privatflyvercertifikat måske noget for dig. Her uddanner du dig selvsagt til og på mindre fly, og du er ligeledes underlagt nogle andre restriktioner end ved de større erhvervsfly.

Når du har uddannet dig som privatpilot, kan du endvidere leje fly hos os, eller vi kan hjælpe dig med at købe og vedligeholde fly.

Der findes to typer af privatflyvercertificering, hhv. PPL(A) som er til ”almindelige privatfly”, og LAPL(A) som er til lette/mindre privatfly.

Se meget mere om os og vores pilotuddannelser på Copenhagen Air Taxi’s Facebook-side.

Har du spørgsmål vedrørende vores pilotuddannelser?

Kontakt os her

Måske kan du finde svaret på dit spørgsmål om vores pilotuddannelser på vores Ofte Stillede Spørgsmål side (FAQ)