Pilotuddannelser

Start på flyvskole og gør drømmen til virkelighed!

Pilotuddannelser

Start på flyveskole og gør drømmen til virkelighed!

Lun på en fremtid i luften? Start på flyveskole!

Drømmer du om at være pilot, og have himlen som arbejdsplads? Vi forstår dig godt!
Hos Copenhagen AirTaxi har vi i mere end 60 år tilbudt pilotuddannelser på med forskellige typer certifikater til både fly og helikopter. Vi brænder for at flyve, og som den flyveskole i Danmark der har sendt flest piloter på vingerne, kan vi også hjælpe dig med at få luft under vingerne.

Vi uddanner privat- og erhvervspilot til både fly og helikopter. De fleste af vores tidligere elever flyver til daglig som first officers, kaptajner, instruktører eller arbejder i administrative stillinger i mange forskellige flyselskaber verden over. Som et springbræt ud i karrieren, har mange af piloterne haft deres første job hos os. Med vores jobgaranti, kan du nemlig opbygge erfaring og flyvetimer hos os efter uddannelsen.

For os er det vigtigt, at alle elever på en pilotuddannelse, får det maksimale ud af undervisningen og derfor har vi stort fokus på den enkelte elevs behov. Dette sikrer ikke blot, at du hurtigere bliver en bedre pilot – men også, at din investering i pilotuddannelsen giver mest muligt afkast.

Tager du en erhvervspilotuddannelse, får du hos os, som den eneste flyveskole i landet, også PPL med. Det betyder at du kan flyve med venner, familie og studiekammerater under uddannelsen.

Med andre ord; hvis du drømmer om at tage en pilotuddannelse, så er du kommet til det rette sted. Se mere om vores pilotuddannelser herunder.

Hvad drømmer du om at flyve?

De fleste af vores tidligere elever flyver til daglig som first officers, kaptajner, instruktører eller arbejder i administrative stillinger i mange forskellige flyselskaber verden over. Som et springbræt ud i karrieren, har mange af piloterne haft deres første job hos os. Gennem vores jobgaranti, kan du nemlig opbygge erfaring og flyvetimer hos os efter uddannelsen.

Vi uddanner også privatpiloter, som kan leje vores fly til hyggeflyvning, firmaflyvning, og vi kan hjælpe med anskaffelse af eget fly.

Med andre ord; hvis du drømmer om at tage en pilotuddannelse, så er du kommet til de rette. Se mere om vores mange pilotuddannelser herunder.

Pilotuddannelser på vores flyvskole

På vores flyveskole tilbyder vi forskellige pilotuddannelser. Vi har både uddannelser til almindelig fly eller helikopter samt erhverv- eller privatrettede forløb. Læs mere om hvilken pilotuddannelse, der kunne passe til dig:

Men hvad kræver det at blive pilot? Læs mere her om, hvad det kræver at tage pilotuddannelsen.

Flyvemaskine

Erhvervspilot

Helikopter

Erhvervspilot

Flyvemaskine

Privatpilot

Helikopter

Privatpilot

Forskellige typer pilotuddannelser

Det er ikke alle, der tager pilotuddannelsen med henblik på at blive erhvervspilot som flyver på fuldtid. Mange har i stedet en drøm om, at eje eller leje et privatfly i ny og næ, for helt selv at kunne flyve det. Men uanset hvad din motivation for at tage en pilotuddannelse er, så har vi en, der passer til dig – også selvom du vil have dit daglige job til at passe ved siden af uddannelsen.

Integreret pilotuddannelse

Den integrerede pilotuddannelse er et fuldtidsstudie. Her tager uddannelsen som pilot på fly typisk 18-24 måneder, mens den integrerede helikopterpilotuddannelse kan klares på blot 14 måneder. Du kan søge om SU, da her er tale om et fuldtidsstudie.

Modular pilotuddannelse

Modular vil sige, at du tager pilotuddannelsen sideløbende med dit daglige job eller studie. Uddannelsen varer derfor ca. 3-4 år som pilot på fly, mens helikopterpiloter typisk uddannes på 1-2 år. På denne type pilotuddannelse, aftales undervisningen individuelt, så den passer til de enkelte pilotelevers almene hverdag.

Erhvervspilot – Hvis du vil gøre karriere i luften

Erhvervspilotuddannelsen er den mest almindelige pilotuddannelse, og er skræddersyet til et job hos både store og små flyselskaber. Som erhvervspilot flyver man typisk charterflyvning for rejseselskaber (fx i TUIfly eller Sunclass) eller traditionel ruteflyvning (fx i Emirates, KLM, SUN-AIR). Nogle flyselskaber opererer også en blanding af disse flyvninger. Som erhvervspilot kan man også flyve for selskaber med privatfly, taxafly mm.

Hvad koster pilotuddannelsen?

Pilotuddannelsen er selvfinansieret, og kan variere en smule i pris, alt efter hvordan du tager uddannelsen integreret eller modular. Tager du den integrerede uddannelse til erhvervspilot, koster uddannelsen 707.000 plus gebyrer til forskellige myndigheder. Du kan læse mere om pilotuddannelsen på fly her.

Ønsker du at uddanne dig som erhvervspilot på helikopter, koster det 805.000 plus førnævnte gebyrer. Læs mere om helikopterpilotuddannelsen her.

Foretrækker du at tage pilotuddannelsen som modular uddannelse, kan du se mere om priser og vilkår her.

At få job som erhvervspilot

Langt de fleste af vores tidligere elever arbejder i dag forskellige steder i verden hos de store luftfartsselskaber. Derfor tager vi som flyveskole et stort ansvar i at give dig den bedste erfaring med i rygsækken. Mange af vores færdiguddannede elever vælger at bruge et job hos os, som trinbræt til drømmekarrieren. Andre vælger også at gøre en længerevarig karriere hos os. Som Danmarks eneste pilotskole der samtidig har flyselskab, har vi nemlig løbende brug for nye piloter. Læs mere om vores jobgaranti i vores FAQ eller kom forbi til et af vores infomøder og hør mere.

Ifølge flyproducenten Boeing, vil der i årrækken 2019-2038, være behov for ca. 804.000 nye piloter, hvoraf 148.000 af disse, vil være nødvendige i Europa. Læs derfor mere om de forskellige pilotuddannelser, og bliv pilot i dag.

Bliv pilot med privatpilot-certifikat

Hvis ikke det nødvendigvis er et job som pilot, der driver dig, men derimod muligheden for at kunne flyve mindre fly, så er et privatpilot-certifikat måske noget for dig. Du uddannes udelukkende på mindre fly, og du er derfor underlagt færre restriktioner end i de store trafikfly. Som privatpilot har du stadig mulighed for at flyve i hele verden med familie og venner. Piloter i flyveklubber kan derfor også “nøjes” med et privatpilot-certifikat.

Der findes to slags privatpilot-certificeringer; PPL som er til ”almindelige privatfly”, samt den forkortede og billigere LAPL som er til lette/mindre privatfly.

Mange privatpiloter flyver enten gennem flyleje, eller har anpart i et fly sammen med andre piloter. Hos os har du mulighed for at leje fly, mens vi også kan hjælpe dig med at købe og vedligeholde dit fly.

Se mere om os og vores pilotuddannelser på Copenhagen Air Taxi’s Facebook-side.

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE MULIGHEDER

Ring til os på +45 46 19 11 14 eller send os en mail på [email protected]

Besøg os Copenhagen AirTaxi – Lufthavnsvej 34-38 – DK4000 Roskilde

LAD OS TAGE EN SNAK OM DINE MULIGHEDER

Ring til os på +45 46 19 11 14 eller send os en mail på [email protected]

Besøg os Copenhagen AirTaxi – Lufthavnsvej 34-38 – DK4000 Roskilde