FAQ

RUTETAXA

Find svar på dine spørgsmål her

Vi benytter os af flere forskellige billetkategorier på vores ruter til Anholt og Læsø. De forskellige billetkategorier har forskellige ændringsbetingelser:

 • FLEX:
  Billetter kan mod et gebyr på kr. 250,- pr. billet refunderes eller ændres indtil 24 timer før afgang såfremt der er ledige pladser i samme billetkategori. Ved udeblivelse refunderes billetten ikke.
 • ECONOMY FLEX:
  Billetter kan mod et gebyr på kr. 250,- pr. billet refunderes eller ændres indtil 7 x 24 timer før afgang, såfremt der er ledige pladser i samme billetkategori ellers betales der forskellen. Ved udeblivelse refunderes billetten ikke.
 • ECONOMY:
  Billetterne kan ikke ændres eller refunderes.
 • KAMPANGE:
  Billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vi sætter løbende kampagner på vores Facebook-side og i vores e-mail nyhedsbrev. Følg vores opslag på facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Børn under 12 år medtages kun ifølge med en voksen.

Kæledyr kan medbringes efter aftale. Tag din hund og kat med for kr. 150,- (max. 6 kg.). For større hunde er det nødvendigt at købe personbillet (børnebillet) og hunden vil derfor fylde en passagerplads.

Du må medbringe 10 kg. pr. passager. En infant (baby til og med 2 år), må ikke medbringe bagage.

Ekstra bagage kan kun medbringes hvis der er plads ombord, men kan dog medtages på efterfølgende flyvninger. Barnevogne, klapvogne og børnesæder kan kun medtages, hvis der er plads.
Er der plads, vil ekstra bagage blive afregnet efter følgende satser:
Over 10 kg.: pr. kg. kr. 20,- + moms. Minimum kr. 100,- + moms.

Ja! Vi tilbyder følgende rabatkort (kaldet BULK) med 11 ture:
Anholt – kr. 13.060 ,-
Læsø – kr. 15.770 ,-

Du betaler for 10 ture og for derved den sidste tur gratis. BULK’en er personligt, men kan benyttes af nærmeste familie.

0-34 uger: Ingen restriktioner.
34-37 uger. Accepteres mod fremvisning af lægeerklæring, som erklærer at den gravide er i stand til at flyve.
Fra og med 38 uger: Accepteres desværre ikke.

Både Anholt og Læsø er VFR lufthavne (Visuelle Flyve Regler) og det kræver derfor et nogenlunde klart vejr at beflyve disse pladser. Der er heldigvis sjældent grund til bekymring for vejret i Kattegat.

Skulle vejret mod forventning være under de tilladte værdier, vil vi tidligst muligt give vores passagerer besked via telefon. Det er derfor vigtigt at du har opgivet os dit mobilnummer. Afgangen vil blive udsat til vejret er i bedring, som typisk er senere på dagen eller næste dag. Bliver din afgang aflyst, sætter vi en ny afgang ind dagen efter som du vil være sikret plads på, eller vi kan refundere det fulde beløb.

Check-in er senest 30 minutter før planlagt afgang fra Roskilde Lufthavn og 15 minutter før planlagt afgang fra Anholt- og Læsø Flyveplads. Bemærk at tiderne opgivet på din billet og i fartplanen er take-off tider og ikke check-in tider.

For at give vores passagerer den bedste service gør vi alt for at afgå til tiden. Derfor opfordrer vi alle passagerer til at komme lidt før vores check-in lukker og eventuelt holde sig opdateret på trafik og lignende. Du kan parkere bilen gratis foran terminalen under 2 minutter væk fra check-in.

Hvis en passager misser check-in, mistes pladsen ombord og pengene vil være spildt. Selvom flyet stadig holder i lufthavnen, kan passagerernes sikkerheds-briefing og check-in være gennemført, og dermed er flyet allerede på vej til afgang.

Vi benytter os af Britten Norman Islander BN2 med plads til 9 passagerer og P68 Partenavia med plads til 4-5 passager.

Alle vores piloter er uddannet gennem Copenhagen AirTaxi’s pilotskole og har gennemgået speciel træning i at beflyve Anholt og Læsøs flyvepladser.

Alle pladser ombord har frit udsyn til et vindue, så det er bare at nyde udsigten!

Sikkerhedsmæssigt er der ingen forskel på at flyve med et stort eller lille fly. Alle vores fly gennemgår de samme eftersynskrav som større fly, og vi har eget godkendt værksted der bl.a. har speciale i lige netop denne flytype.

Vi flyver fast rute fra april til og med oktober. Om vinteren har vi mindst to t/r flyvninger om måneden. Du kan hente vores fartplan her på hjemmesiden eller ringe til vores kontor på 46 19 11 14 for oplysning om flyvetider. Udover vores faste fartplan kan vi indsætte ekstra ruter efter ønske. Skriv dit ønske op her på hjemmesiden. Ekstra afgange vil blive indsat hvis der er flere end 6 ønsker til samme dag.

Ja og tilmed gratis!