Stort velkommen til vores nye 48-sæders VIP-charterfly

Nyt samarbejde med Global Reach Aviation

I et samarbejde med Billund-baserede Global Reach Aviation har vi, med vores nye CRJ-200, drastisk udvidet vores kapacitet og åbnet op for helt nye muligheder. Dermed tilbyder vi nu interkontinentale flyvninger der bl.a. er oplagt for større grupper som fx musikgrupper, sportshold eller firmature. I forbindelse med at flyet blev overdraget til vores AOC (drifttilladelse) blev den om-registreret til OY-CRJ, mens besætningen fortsat består af det dygtige team fra Global Reach Aviation.

Jimmy Arly Larsen fra Copenhagen AirTaxi udtaler ”Jeg ser de to selskaber som meget ens. Vi har nogle gode gedigne grundholdninger om, hvordan vi gerne vil drive virksomhed, bl.a. hvordan vi skaber en god stemning i virksomheden og blandt medarbejdere og elever. Hos Copenhagen AirTaxi A/S har vi mange års erfaring som operatør samt erfaring med at uddanne nye piloter, hvor Global Reach Aviation opererer en anden og større flytype og har den internationale dimension med”.

Hos Global Reach Aviation ses der også spændt på det nye samarbejde.

Det er begyndelsen på et stærkt samarbejde, hvor synergien mellem vores selskaber er mange. De seneste to år og lidt til har vi fløjet på tysk AOC, og det har fungeret. Dog har vi gerne villet finde en samarbejdspartner, hvor vi har flere fælles interesser bl.a. et ansvar for at uddanne nye piloter på en forsvarlig måde,” udtaler Jacob Rasmussen, CEO, Global Reach Aviation.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Læs om vores partner Global Reach Aviation.