CAT Flyservice vækster og udvider med PC-12 Part 145

Pilatus PC12 – Base/Line maintenance

CAT Flyservice er nu godkendt til Part 145 Base/Line maintenance på Pilatus PC-12. En godkendelse som vi har ventet med glæde, og som vores partnere har efterspurgt. Vores mekanikere ser frem til at servicere vores partneres fly, og holde dem flyvende året rundt.

Med den nylige godkendelse af CAT Flyservice som Part 145 på Pilatus PC-12, kan vi tilbyde en endnu bedre pakke til glæde for vores partnere. Mange års ekspertise i GA-branchen, har givet os erfaring med mange aspekter af luftfarten og særligt vedligehold. Udvidelsen er tiltænkt gode synergieffekter, såsom at flyene er færre timer ude af drift, en mere effektiv kommunikation mellem afdelinger, og en gladere kunde som følge.

Jimmy Arly Larsen udtaler “Det er et vigtigt step i vores operation med disse 4 fly som vi bruger til taxaflyvning. Vi kan nu selv styre vedligeholdelsen og dermed også reagere hurtigere hvis der skulle opstå “teknik”, end hvis den skulle forbi en ekstern leverandør. Derudover kan vi tilbyde ejerne en ekstra service hvor vi kan udføre daglige tasks for at spare dem penge på de store eftersyn.”

CAT Flyservice er klar til at hjælpe dig med dit fly. Kontakt os via www.aircat.dk eller ring på tlf. 46 19 11 14.