Nyt design af hjemmesiden

Same but Different

Copenhagen AirTaxi er en moderne virksomhed – og mere moderne end vores tidligere hjemmeside lod ane. Vi har derfor skabt en hjemmeside med en langt mere tidssvarende og autentisk profilering af vores virksomhed.

Copenhagen AirTaxi er fortsat styret af solide dyder, fra før verden gik af lave. Vi tror på talent – men i endnu højere grad på høj arbejdsmoral. Vi ønsker ordentlighed og ordholdenhed i alle relationer. Vi ønsker at sætte det gode eksempel. Vi ønsker ikke at tiltrække pilotelever, som blot ønsker at bestå med mindst mulig indsats. Til gengæld er vi rigtig glade for elever, der kan og vil blive meget dygtige piloter – og vice versa.

Vi tilbyder fortsat de bedste pilotuddannelser baseret på mindre hold og aktive piloter og flyveledere som instruktører. Det giver den bedste læring, de højeste beståelsesprocenter, og vores elever når deres mål hurtigst og billigst.

Som landets største General Aviation virksomhed tilbyder vi ud over pilotuddannelserne en bred vifte af ydelser. Flyudlejning, rundflyvning, rutetaxa og charterflyvninger gennem eget flyselskab, køb og salg af fly, service og vedligeholdelse af fly og flymanagement.

Vi håber, at du får lyst til at stifte nærmere bekendtskab med vores hjemmeside. Selv om du kender os godt i forvejen, vil du kunne se, at vi har en del spændende nyheder inden for vores velkendte forretningsområder. Flere rute afgange, charterflyvning der dækker hele Europa nonstop uden spildtid med vores helt nye business fly, type rating på Boeing 737NG blot for at nævne et par af nyhederne.

Ny hjemmeside