Mød os ved Roskilde Airshow 2019

Roskilde Airshow 2019

Den 16-18 august afholdes Roskilde Airshow. Et flystævne som byder på mange spændende aktiviteter for hele familien.

Du kan møde os på stand nr. 6 lige ved indgangen. På display vil vi have vores skolefly, hvor du kan komme helt tæt på og se cockpittet. Desuden stiller vi med et af vores Pilatus PC-12 fly, som benyttes til taxaflyvning i hele Europa. På standen står vores mange dygtige medarbejdere. Heriblandt vores dygtige instruktører som gerne fortæller om hverdagen i arbejdet som pilot, og om vores spændende pilotuddannelser. Desuden vil vores elever være at se under hele flyveshowet, i uniform. De vil med glæde fortælle om hverdagen på uddannelsen, og kan sikkert fortælle nogle gode historier.

Informationsmøde om pilotuddannelsen

Under airshowet afholdes flere gange infomøde på vores skole beliggende Lufthavnsvej 34-38 (100m fra pladsen). Her vil vi introducere til landets bedste samlede uddannelse til erhvervspilot. Der vil være friske forsyninger under infomødet. Vidste du at dit første job kan blive hos os? Vi er et luftfartsselskab med fast indenrigsflyvning og taxaflyvning i hele Europa.

Trafikflyveruddannelse:

Lørdag den 17. august kl. 10:30

Lørdag de 17. august kl. 16:45

Søndag den 18. august kl. 16:45

Privatflyvercertifikat:

Lørdag den 17. august kl. 10:30

Lørdag den 17. august kl. 16:45

Søndag den 18. august kl. 16:45

Tilmeld infomøde her.

Du kan vinde en prøvelektion på fly ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og/eller ved deltagelse på informationsmøde. Tilmelding af nyhedsbrev kan gøres ved vores stand nr. 6 eller på www.aircat.dk. Vi trækker lod og vinderen får besked via mail.

Kort og godt vil vi gøre Roskilde Airshow 2019 til en oplevelse. En god dag for den flyinteresserede der drømmer om at blive pilot. Derfor står vi til rådighed hele weekenden til at give dig den information du søger om pilotuddannelsen.

Pilatus PC-12