Metalindustrien hyldede Emilies talent med ML-prisen

Vi er meget stolte af at vores nyuddannede flytekniker, Emilie, som blev hædret den 27. september 2018 med ML-prisen. Hun var blandt de 25 nyuddannede, der modtog prisen blandt 270 nyuddannede i 2018.

Emilie var fra start en lærling, som ikke gjorde det store væsen af sig, men hun viste hurtigt en exceptionel udvikling. Hun er vokset meget med sine opgaver, og vi har hurtigt fået hende med på alle områder i vores daglige arbejde i hangaren.

Emilie har hurtigt lært at stå på egne ben og udføre sit job med beundringsværdig omhu og kvalitetsbevidsthed.

Hun har sat en stor flid i, at sætte sig ind i det faglige og også brugt meget tid på at studere de forskellige manualer, der benyttes.

Alt dette har gjort, at vi i dag kan bruge hende til alle de opgaver vi udfører. Det er sågar blevet til en udstationering i Grønland kort efter endt læretid.

Hvad er ML-prisen?

ML-prisen er Metalindustriens Lærlingepris. Det er en hæder, som uddeles til 25 nyuddannede svende, der har gennemført en erhvervsuddannelse inden for metalindustrien.

For at komme i betragtning til ML-prisen er der dog visse betingelser:

  • Man skal indstilles af sin praktikplads
  • Man skal indstilles af sin erhvervsskole
  • Man skal have opnået et 12-tal til sin svendeprøve
  • Man skal have udmærket sig kollegialt og fagligt i løbet af uddannelsen

Derfor er det en stor glæde for os, at Emilie er blandt de 25 prismodtagere. Hun har et enestående talent og er en fryd at arbejde sammen med i det daglige.

Vi er glade og stolte – stort tillykke, Emilie.

Emilie_CAT flyservice