Aircat Pilot Shop – til flyejeren, piloten og den flyinteresserede

Med vores webshop gør vi det hurtigt og nemt at bestille varer til dig og dit fly. Du kan selv bestemme om du vil hente dem næste gang du er i Roskilde Lufthavn, eller vi skal sende dem nemt og bekvemt til dig.

Vores webshop byder på mange spændende produkter til flyejeren og de flyinteresserede.  Så drømmer du om at blive pilot – eller kender du en som gør? Så kan du bestille dit gavekort til en prøvelektion eller rundflyvning fra Roskilde Lufthavn. Vi opdaterer løbende vores sortiment.

CAT kan gennem samarbejde med Shell Aviation levere konkurrencedygtige AeroShell-produkter. Vi forhandler mange størrelser og varianter, og yder mængderabat på større køb af AeroShell-produkter. Faktisk giver vi op til 40% i mængderabat! Eksempel kan du lige nu spare penge på den populære olie til stempelmotorfly, AeroShell W15W50.

Vi starter med et brag af et udsalg! Få 10% på udvalgte Aeroshell produkter i april måned. Dette er udover mængderabatten ved køb af større partier. Se vores stærke priser her.

Har du spørgsmål til vores produkter, sammensætning af disse eller levering? Vi står klar til at hjælpe dig med dit køb og indfrier gerne dine ønsker med en mulig løsning.

Besøg vores webshop og gør et godt køb: www.aircatpilotshop.dk

Lufthavnsvej 34-38, Roskilde Lufthavn

46 19 11 14 / [email protected]