Aircatpilotshop – til flyejeren, piloten og den flyinteresserede

Aircatpilotshop er det seneste nye fra Copenhagen AirTaxi og CAT flyservice.

Som noget nyt vil vi gøre det nemmere for dig at få det du har brug for til dig og dit luftfartøj, derfor har vi åbnet denne webshop. Det er hurtigt og nemt at bestille dine varer, og du kan selv bestemme om du vil hente dem næste gang du er i Roskilde Lufthavn, eller vi skal sende dem nemt og bekvemt til dig.

Vores webshop vil byde på mange spændende produkter til flyejeren, men også til jer der luftfarts interesseret. Drømmer du om at blive pilot – eller kender du en som gør? Så kan du bestille dit gavekort til en prøvelektion eller rundflyvning ud fra Roskilde Lufthavn. Der vil løbende blive opdateret med pilotudstyr og andre flyrelaterede produkter.

CAT har indgået et godt samarbejde med Shell Aviation om salg af deres produkter. Alle vores Aeroshell produkter er sat op til konkurrencedygtige priser. Køb kan foretages i størrelser lige fra enkelte flasker til én kasse, flere kasser eller tønde. Vi har et stort udvalg af produkter med mange varianter og kollistørrelser. Opnå mængderabat på større køb af Aeroshell produkter. Faktisk giver vi op til 40% i mængderabat.

Vi starter med et brag af et udsalg! Få 10% på udvalgte Aeroshell produkter i april måned. Dette er udover mængderabatten ved køb af større partier. Se vores stærke priser her.

Har du spørgsmål til vores produkter, sammensætning af disse eller levering? Vi står klar til at hjælpe dig med dit køb og indfrier gerne dine ønsker med en mulig løsning.

Besøg vores webshop og gør et godt køb: www.aircatpilotshop.dk

Lufthavnsvej 34-38, Roskilde Lufthavn

46 19 11 14 / flyservice@aircat.dk